keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Koulutuuppailua

Tänään pystyin viimein ratsastamaan ponilla kunnolla, kun lihasrevähdyksen vuoksi kunnon työskentely ei kuulunut päiväohjelmaan kokonaiseen viikkoon.

Kävelytin ponin todella huolella ennen ravaamista ja aloitimme aika kevyesti tuuppailun suorilla teillä ja isoilla ympyröillä. Pidin myös paljon käyntitaukoja ja hyvinä hetkinä kehuin ponin maasta taivaisiin, sillä pehva oli matkassa mukana hirmuhyvin ja sitä juuri haluan.

Keskittynyt poniini

Sunny tuntui itseassa aika hyvältä siihen nähden ettei selässä ole tehty hommia viikkoon ja ratsastajakin oli hieman pihalla miten tätä kauramopoa ohjattiinkaan. 
Mitään sen kummempia emme tehneet, kunhan taivuteltiin eri kuvioilla, vaihdeltiin muutamiin otteisiin ravin tempoa ja otettiin viikon ekat laukkapätkät suoralla uralla. Eli toisinsanoen todella kevyt aloitusaskel takaisin normireenailuun.

Kumpa tämä olisi tarkka <3

Noh tota.. Kröh.. Osa kuvista oli enemmän tai vähemmän onnsituneita kuten ehkä huomaatte..xD

Ratsastelujen jälkeen koitti hikikohtien pesu ja piehtarointi :D


Onneksi päästiin revähdyksestä säikähdyksellä yli ja työskentelemään yhdessä kunnolla, ponikin oli todella yhteistyöhaluinen ja positiivinen, kirjaimellisesti nimensä mukaan "aurinkoinen"! 

5 kommenttia: