keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Hevosmessut 2015


Raahauduin Hevoset 2015-messuille molempina päivinä ja sain seurakseni ihanan Nooran, jonka blogi on Lämpöinen Unelma,*click*. Kiitos hirmuisesti!! <3
 Pahoittelen että postaus tulee vasta nyt, mutta kuvien karsimiseen ja kouluun meni erityisesti aikaa.

Tässä kumminkin kuvapostaus messuilta, ja piakkoin tulee myös postausta ostoksista. Toivottavasti kuvia ei ole liikaa :)


Kuten ylläolevasta kuvasta huomaa, muutamia kuvia jouduin hieman rajailemaan suoraan kamerasta, mutta olen kirjoittanut jokaisen rajatun kuvan alle onko se rajattu vai ei ja onko sen ottanut Noora huonommalla Canonin kamerallani.

Näin todella vaivaa kameran asetuksiin  ja manuaalitarkennukseen (ja välillä tekikin mieli paiskata kamera hevonkuuseen), joten tämän vuoksi laitan onnistuneet kuvat mahdollisimman luomuna tänne, sillä laatu kärsii aina hiukan rajatessakin. :)

Rajattu
Laitettu kollaasiin ja rajailtu
 Rajattu

Rajattu
Rajattu
Saavuin turnajaisesitykseen aivan lopussa enkä ehtinyt säädellä kameran asetuksia, joten kuvat eivät oikein onnistuneet. Onneksi olen kesällä kuvannut huonommalla kamerallani yhden Rohanin tallien turnajaisesityksen, tässä kuvapostaus siitä.
c. Noora kamalalla ja vaikealla canonin pokkarijärkkärillä vieläpä vaikeasta paikasta! Hän onnistui todella hyvin kuvatessaan tuolla hirvityksellä ja kuvat ovat parhaimpia mitä tuolla kameralla saa hevosmessujen valotuksessa ja liikkeessä.

c. Noora


4 kommenttia:

  1. Tosi hyvin onnistunu sulla kuvat! :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suuresti!! Ja juu, jouduin vain säätelemään ihan hirmuisesti asetuksia ja siitähän se sitten lähti onnistumaan :)

      Poista
  2. Tuhannet kiitokset seurasta! :) Kahtellaan jos sitä lehteä löytäisi jostakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo.. x''DDD Ja nyt on tärkeimmät asiat hommattu.. Heppanamit ;D

      Poista