lauantai 6. syyskuuta 2014

(Videopostaus) 3.9 Onnistunut reeni!

Pahoitteluni viikon hiljaisuudesta, mutta olin nukkunut todella huonosti niin heti tallilta päästyäni menin suihkuun ja yrittämään nukahtaa. Koulun jälkeen taas olen ollut liian väsynyt kirjoittamaan järkevää tekstiä, pitkät päivät koulussa uuvuttavat.


3.9. Keskiviikko-iltana myös äiskä pääsi tallille kuvailemaan Sunnyn ja minun menoja, mutta oli aivan liian pimeä kentän valosta huolimatta liikkuviin kuviin. Silloin oli ainakin itselläni hiukan kylmä, joten puin jo kotona kaksi paitaa päällekkäin, talvi tulee..

Videokin on mukavaa katseltavaa reenistä, vaikkei se meillä vielä kovin hääppöistä olekkaan.  
Sunny oli todella ihana, jaksoi keskittyä, pärskähteli ja meni rennosti, sekä selkä pyöreänä! Eli kaikki meni melkein priimasti, tosin vasta videon lopussa näette miten meno näyttää kunnon verryttelyn ja laukkojen jälkeen. :)






Tyytyväinen ratsukko kiittää ihania lukijoita!
Meillä selfiet ei tosin oikein onnistu.. :'D

6 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti Blogistasi mutta tämä musta tähtitaivas ei ole paras ulkoasu koska en näe yhtään lukea tekstiä kun toi tumma teksti uppoo tohon taustaan ! Jos vaan voisit vaihtaa sen johonkin toiseen että näen lukea?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, ootko varma että koneesi/puhelimesi on ladannut blogin kunnolla, sillä tekstin tausta on valkoinen ja tuon sivupalkin teksti häivähtävän valkoinen? :)

      Poista
  2. No taitaa jäädä sitten tämä blogi koska en näe kommenttiasikaan kun musta mustaa vasten

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompa outoa, sillä ainakin omalta koneelta tekstin tausta on selvä valkoinen ja vasta kauimmaisin tumma.. Musta mustaan olisi kyllä mahdoton o.o Koetan tehdä asialle jotain! Mutta tietty oma valintasi jäätkö lukemaan vai et :)

      Poista
    2. Nyt pitäisi mobiililaitteessakin näkyä valkoinen välitausta :)

      Poista